Laat ons bewijzen dat inbound marketing werkt!

Wij geloven in de kracht en effectiviteit van inbound marketing. Echter is hiervoor wel een langetermijn-strategie nodig. U moet uw buyer persona en buyer journey creëren, een contentplan maken voor deze persona, vervolgens deze content (laten) creëren, uw marketingautomation-tool inrichten, de content en uw formulieren plaatsen op uw website en vervolgens nog relevante traffic naar deze pagina’s genereren. Maar hoe weet u zeker of dit werkt en of het iets voor uw organisatie is, zonder dat dit direct een grote investering in tijd en geld betekent? Maak gebruik van onze proof of concept!

Wat is het proof of concept?

Ook al is een inboundmarketing-strategie een langetermijn-strategie, we kunnen u wel op korte termijn aantonen dat het werkt. Is uw bedrijf geschikt voor inbound marketing en maakt u gebruik van onze PoC, dan tonen wij aan dat u snel meer relevante conversies kunt krijgen. Dit doen wij met behulp van een startup-pakket.

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bestaat uit de minimale basis om te starten met inbound marketing en éénmalig snelle resultaten te halen. Dit complete pakket wordt uitgevoerd in twee maanden. Op basis daarvan kunt u beslissen of het effectief genoeg is voor uw organisatie en of u toe bent aan een strategie voor de lange termijn. Het PoC bestaat uit:

  • Een korte brainstormsessie om de doelgroep en inhoud van de content te bepalen;
  • Eén blog;
  • Eén e-book;
  • Eén conversie-geoptimaliseerde landing page op uw website;
  • Traffic genereren naar uw content met online marketing.

Meer informatie over het proof of concept

Dit pakket toont aan dat u, door uw marketingbudget eenmalig iets anders in te zetten, meer relevante leads kunt genereren die eenvoudiger op te volgen zijn door sales. Vraag met behulp van het formulier aan de rechterkant meer informatie aan over het proof of concept.

Proof of concept – meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Proof of Concept, waarbij wij in twee maanden aantonen dat inbound marketing meer conversies oplevert? Vul dan dit formulier in.